The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

My life in words

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

torsdag 14 januari 2010

14:e Januari

Har varit en väldigt skön dag idag. Har inte gjort allt för många knop. Ine och jag skulle ju egentlige gått igenom hygien osv idag, men ingen av oss orkade, så satt i hennes vardagsrum och snackade skit och drack kaffe ist. Sånt gillar jag. ;) Ska ner i morgon efter skolan däremot.
Frida kom upp en sväng innan jag skulle hämta Nelia på dagis. Så snackade lite med henne, hon ahr ju nästintill flyttat till Paradiset, så ser henne inte så ofta längre. Så det var trevligt att prata och dricka kaffe.

Fick för mig att baka efter att jag och Nelia hade ätit middag, så har bakat frallor med sesamfrön och pinjenötter och Dumle muffins! Ibland är jag bra hurtig.
Nu hägrar soffan och te.... Och virka. ;)

Frallor <3
DumleMuffins <3

0 kommentarer:

Skicka en kommentar