The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

lördag 13 februari 2010

12:e Februari

Gud vad seg jag är idag.. Alla möten igår var droppen. Men kom iallafall upp i morse.
Gick och mötte Mia och Henke vid tåget, hade inget bättre för mig, så tog vi sällskap till Brunnen och klagade mest på hur förbannat kallt de är ute. :) Alltid trevligare att klaga tillsammans med någon. ;)
Började dagen med att dricka skumpa på sista föreläsningen om bemötande och samspel. :)
Vi fick lokalen!! WEEIII!!!! Så nu är café planerna i full gång! Vi har lokalen från den 1:a Mars, så nu är det till att börja beställa, kolla upp leverantörer och allting!
Fick gå lite tidiare idag i och med att mitt huvud egentligen hade platsat bättre 4 meter i från kroppen. Så gick hem till PatrikBoy för att fly verkligheten en stund. Satt och spelade och spelade ut Resident Evil 5 för 4:e gången. Ska tillbaka till honom om en stund, ska spela vidare och sen ska jag sno hans soffa i natt. Bara för att komma hemifrån en stund. Cornelia har åkt till morfar och ska vara där i helgen.En trött jag..

NelliBelli och jag gjorde egna semlor, fast med vaniljkräm ist för mandelmassa. :)
GRYMT rekomenderat!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar