The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 14 februari 2010

Alla Hjärtans Dag

Först och främst vill jag säga Grattis till Norea som fyller 20 år idag. Grattis stumpan!!

Har varit en skön och avslappnad helg. Har inte haft så mycket för mig, vilket var planerat. :)
Blev hämtad av Patrik igår kväll, så har sovit på hans soffa i natt igen. Har spelat ut Resident Evil 5 hela fem gånger nu. Kalla oss geeks. :P Men det är så skönt att fly verkligheten ibland. Så planerna om att göra i ordning hemma idag gick åt skogen. Men det är smällar man får ta.
Har fått ett gäng Alla Hjärtans Dag sms idag, men det som träffade mitt hjärta mest var det jag fick av Palle. Palle Palle Palle.... Ja, det finns inte så mycket mer jag kan säga. :)

I morgon ska jag iallafall göra i ordning hemma. Så nu får jag verkligen ta mig i kragen och sätta stopp för latheten. :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar