The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

torsdag 4 februari 2010

4:e Februari

har varit i plugget idag. Var riktigt driftig faktiskt. Skrämmande vad duktig jag var. Haha! Har förhoppningsvis hittat en toppen kyl till caféet dessutom. Och så fick jag en UNDERBAR gammelrosa långkofta av Kristina. I love it! MysPys för hela slanten! Tänkte lägga ut bild på den i morgon.
Har även gjort ett FulMonster till PatrikBoy idag. :D Tyckte att han behövde ett sånt när jag var inne och tittade på http://www.fuldesign.se . Så jag gjorde ett taget till honom. Han heter Tor-Ulf.

Tor-Ulf
När jag och Nelia kom hem från dagis så fick hon hoppa i ett bad. Han plaskade något kopiöst, och badrummet var dyngsurt! Men hon hade roligt iallafall. Jag kan inte riktigt förstå att hon blir 4 år om 16 dagar! Det är overkligt!

Busan letar filmer i garderoben

MysPysan, med 2 olika strumpor. ;)

Snuttan!
Snart blir mammas Prinsessa 4, funderar på vad jag ska göra för muffins till hennes födelsedag. ;)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar