The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 2 februari 2010

2:a Februari

Vilken dag... Är verkligen helt slut efter gårdagen.. Fick gå hem från plugget vid kvart i 10, kände att jag inte pallade.. Alla spänningar som har lagt sig efter gårdagen och allt. Känner mig skit konstig.. Fattar inte vad det är, antagligen är det väl början till något värre så att säga, inget förvånar alls... Fryser, skakar och har sovit till och från nästan hela dagen. Var hos läkaren vid 1, sen kom Sara och sen hämtade jag Nelia, som inte heller är helt 100, som ville ta på sig pyamasen och krypa upp i mammas säng och gosa och titta på Robin Hood. Min myapysa..
Snöstorm nu i kväll, och i morgon ska jag till Kalmar med gänget för att kolla på grejer till företaget. Hoppas hoppas verkligen att de kommer igång på riktigt nu!!

Kramar!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar