The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

tisdag 16 februari 2010

16:e Februari

När fan ska det sluta singla ner hamstrar från himlen?! Jag är så less på all denna snön så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! GAAHH!! Och kommunen man bor i är ju inte den som är hurtigast på planeten när det gäller snöröjning... *suck*...
Nu har jag klagat färdigt när det gäller det iallafall.

Stina kom i morse och så har vi gjort färdigt marknadsplanen för företaget, och det är skickat till Jonas och allting är fix och färdigt.
Har fått i uppdrag att virka ett laptop fodral till Stina, i valfri design, bara den är rosa. Så det är virkstuga här så det står härliga till!

En sak som jag verkligen ser fram emot, händer den 12:e Mars. Då har Alice i Underlandet preimär. Jag älskar verkligen Tim Burton, så det kan inte vara dåligt!!

Vacker så det gör ont!

Har bakat frallor nu ikväll, med sesamfrön och pinjenötter. Så gott!!

Nu är även denna beställningen färdig. Detta lilla uggle par ska inom kort flytta hem till Jessica. http://bambii.blogg.se
Jag hoppas verkligen att de blir till belåtenhet. :)
Det roliga med mina små alster är att jag aldrig virkar efter mönster. Allting kommer direkt från huvudet, så alla blir one of a kind. Designen är den samma, som är grunden till den som jag gjorde till Lisa http://pinkfriday.blogg.se men ingen blir likadan. :)1 kommentarer:

Sara_80 sa...

Vilket sött ugglepar! Virka utan mönster är skickligt, tänk om man kunde virka..:)
Tack för din kommentar hos mig!
/ Sara

Skicka en kommentar