The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

torsdag 18 februari 2010

18:e Februari

Har varit en riktigt bra dag idag.. Inte varje dag man får säga det. :D
Har varit i plugget, fixat klart marknadsföringsplanen och hela gänget fick topp betyg. Då blir man lycklig!
Väl hemma igen efter plugget, fick jag ett ryck och började baka.. Typiskt mig... Haha! Så de fick bli Hallon muffins med vaniljkräm. Och som vanligt är det eget recept. :D
Patrik hämtade upp oss idag när han slutade jobba så har vi umgåtts med honom i kväll. Gjorde kuldinarisk middag... Stuvade mackaroner med köttbullar! Haha! Ja, ibland får man vara riktigt lat.. Så kom Patriks kusin David förbi efter maten, så han och Cornelia lekte och fick absolut INTE störas! Det blev Nelias David.. "så de så!!" ;)
Så jag och Patrik kunde än en gång spela ut Resident Evil 5.. Ja, vi är töntar.. I know I know.. Men de är skoj. ;)

Så kom nyss hem här, Cornelia var jätte glad och slängde av sig kläderna och hoppade i pyamasen medans jag började med en tårtbotten. Så stod och vispade med elvispen och så fort den var i ugnen tänkte jag på hur tyst de hade börjat bli... Så fundersam som man blir, så tittar jag in i sovrummet. Och då har hon slockant.. En totalt utslagen hjälte! Lamporna var tända och hela paketet, men hon sov som en liten docka.. Hon är otrolig. :)

Jag idag. :)

HallonMuffins á la AnnaPanna!

Nu har jag även fixat klart Stinas laptop väska. :D Blev så hel nöjd, så det är min laptop som posar med fodralet. Den är något större än Stinas, så den sitter inte helt hundra. :)

Knäpps med 3 knappar från... Ja, de är väl från Stenåldern eller så. ;) Min farmor gav mig ett helt harem med burkar med en salig blandning knappar, och hittade 3 som var likadana. Så de fick bli dem! :)
Måste nästan lägga upp receptet på tårtbottnen som jag gör. Den är SUPER enkel att det nästan är pinsamt. Och den går dessutom att göra helt mjölkfri.

Lennart´s Tårtbotten
175 grader, längst ner i ugnen. 30 minuter
3 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
1½ tsk bakpulver
1 dl hett vatten
Vispa upp äggen och sockret tills det blir vitt, blanda sedan i resterande ingredienser.
Vill man göra den mjölkfri tar man olja ist för smör när man smörjer formen, och ströbröd på det.
In i ugnen, låt svalna på galler.
Klart!!

Underbart recept. Tack min underbara Mamma
Tjingeling!
Puss&Kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar