The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

onsdag 31 mars 2010

24:e Mars

Dagen började som vanligt i stort sett med att jag stack till plugget. Vi hade Sonja idag, och det var mycket givande som vanligt! Så nu har vi börjat diskutera allt med fack och kolektiv avtal. Detta är verkligen en hel vetenskap! Jag och Nelia åkte hem till Patrik när hon hade hämtats från dagis, och så åt vi kycklig pasta a´la Anna. :) Kanon god!

Och efter mycket tjat och gnäll på Kelly om Fossis andedräkt så fick hon finaly för sig att borsta tänderna på honom!

Hon hade hoppats på att klara de själv, men Fossie har någon lustig noja på tandkräm, så de hamnade i hans mage ist för på tänderna. Så Patrik fick komma och assistera.

Patrik körde hem oss sen. Och Cornelia hade somnat på Patriks säng, så de var en grinig liten tjej jag fick med mig hem ikväll...


0 kommentarer:

Skicka en kommentar