The one and only

Mitt foto
Malmö, Skåne Län, Sweden
Mitt namn är Anna, och jag är född 1988. Jag bor i Malmö med min man, dotter och två bonus barn. Mitt liv präglas av kreativitet, kärlek, lycka och olika hobbyer.

Etiketter

Köpa?

Alla miniatyr grejer som läggs upp på min blogg kan köpas. Det är bara att skriva en kommentar under det inlägg som intresserar dig. Skriv då vilken produkt som faller dig i smaken, och din mail adress så skickar jag ett mail så jag kan få dina uppgifter. :)
Använder Blogger.

Readers

Visitors

Totalt:

Denna månaden:

Denna veckan:

Idag:

söndag 7 mars 2010

6:e Mars

Lördag.. De känns som att de nyss var lördag?? Hmm.. Fattar inte att tiden går så fort som den gör! galet.. Har bakat kladdkaka med werters orginal och muffins med hallon, jordgubbar, mango och ananas till våran poker kväll! Jag, Patrik, Kelly, Frida. Och senare David och Timmy också. var verkligen hel kul. :)PatrikBoyFrida och Kelly. Det blev en del vilda diskussioner om regler och annat under kvällen
David och Kelly, efter att Patrik töttnat och körde en All-In och Kelly vann hela skiten. Tacka fan för att vi inte spelade om pengar..Timmy och FridaPatrik och Fossi. Vi blev ganska slut efter spelandet, så jag fick skjuts av David hem.
Man sover ju alltid bäst i sin egen säng. :)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar